It is currently Mon Jul 24, 2017 3:28 pm

All times are UTC + 10 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 198 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Author Message
 Post subject: Re: Heathwithnoteeth's arcade cab progress
PostPosted: Wed Jan 02, 2013 8:06 pm 
Offline
Founding Board Member | Master of Acrylic
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 4:07 pm
Posts: 1246
well actually got the machine into the mancave... was sitting in the garage since last time i looked at it (August 2011) geez that was a long time ago.

determined to get it finished before i go back to work... just some wiring to do then it should be schweet.

then i will do the graphics for the marquee a bit later, when i make up my mind what to do... wifey is pestering me to get it done, so she can play it.

_________________
When I was young i wanted to be an astronaut ... ended up a space cadet


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heathwithnoteeth's arcade cab progress
PostPosted: Thu Jan 03, 2013 11:33 pm 
Offline
Founding Board Member | Admin
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 4:04 pm
Posts: 2339
Location: The 80s baby!
Do it, doooo it :mrgreen:

_________________

"If I can't build a time machine then I'll build machines from back in time." - Me

A.W.R.T.G.U.M.A Sisterhood
Founding Member


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heathwithnoteeth's arcade cab progress
PostPosted: Mon Jan 07, 2013 10:23 am 
Offline
Founding Board Member
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 7:58 pm
Posts: 1077
Location: The dark side of Australia....LOL
Yay!

_________________
Founding Member

11 Cheers for Binary!!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heathwithnoteeth's arcade cab progress
PostPosted: Mon Jan 07, 2013 11:37 am 
Offline
Founding Board Member | Master of Acrylic
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 4:07 pm
Posts: 1246
got the marquee lighting done... control panel needs a bit of dicking around, as all my buttons are not illuminating anymore... grr..
pc setup done, sorted the speakers and sound. made sure it isnt playable yet until i get the rest done.

also the two lowboys got delivered... not too bad condition, havent turned them on yet...

_________________
When I was young i wanted to be an astronaut ... ended up a space cadet


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heathwithnoteeth's arcade cab progress
PostPosted: Mon Jan 07, 2013 11:46 am 
Offline
Founding Board Member
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 7:58 pm
Posts: 1077
Location: The dark side of Australia....LOL
Fantastic score Heath, looking forward to some piccies.

_________________
Founding Member

11 Cheers for Binary!!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heathwithnoteeth's arcade cab progress
PostPosted: Sat Jan 31, 2015 1:35 am 
Offline
Founding Board Member | Master of Acrylic
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 4:07 pm
Posts: 1246
believe it or not, I have been working on the mame cab on and off over the last two weeks.

i replaced the 19" crt with a 21" 4:3 LCD. i actually bought two of them, as i scored an ebay auction for about the same price as a single one elsewhere.

the pc is giving me a world of hurt... stupid piece of poo. keeps freezing and refusing to boot... thought it was the power supply, but does exactly the same with a really good one. thought it may have been the cpu fan, does exactly the same with a new one...

it worked fine a month ago. gonna pull it apart on the weekend and sort it out if it kills me (or kills my wallet... hehe)

_________________
When I was young i wanted to be an astronaut ... ended up a space cadet


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heathwithnoteeth's arcade cab progress
PostPosted: Mon Feb 02, 2015 10:43 pm 
Offline
Founding Board Member | Admin
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 4:04 pm
Posts: 2339
Location: The 80s baby!
Check your RAM, might be shitty. If it is tell me what sort you need as I have a good selection of the stuff :)

_________________

"If I can't build a time machine then I'll build machines from back in time." - Me

A.W.R.T.G.U.M.A Sisterhood
Founding Member


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heathwithnoteeth's arcade cab progress
PostPosted: Tue Feb 03, 2015 11:38 am 
Offline
Founding Board Member | Master of Acrylic
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 4:07 pm
Posts: 1246
ok. the motherboard is M4A785T-M. currently have it maxed out with rip jaws
4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture

cheers

here is the ram specs for the motherboard
http://www.asus.com/Motherboards/M4A785 ... fications/

and my processor
http://products.amd.com/pages/desktopcp ... eSupport=1

my graphics card
http://www.gigabyte.com.au/products/pro ... id=3283#ov

if that helps

_________________
When I was young i wanted to be an astronaut ... ended up a space cadet


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 198 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

All times are UTC + 10 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr